12 април 2009

Howl's moving castle

Јое Hisaishi e композитор неразделно поврзан со филмовите на Гибли, по неговата музика се делумно и препознатливи тие филмови. А ова е, според мене, најубавиот меѓу soundtrack-овите, и мојата омилена Merry-go-round.

0 коментари: