Фансаб сајтови

Fansub groups Language: English


 • Shinsen-Subs
 • BSS-fansubs
 • GG-fansubs
 • Eclipse
 • Ureshii + Frothbite = Frostii
 • Mendoi + Conclave = Menclave
 • Horrible Subs
 • Commie Subs
 • Kesenai Subs
 • Nekomimi Fansubs
 • Mazui Subs
 • Ayako-fansubs
 • THORAnime (ако барате и нешто старо во подобро издание HD, Bluray, 720p, 1080p...)
 • Yuurisan-Subs
 • Doremi Fansubs
 • The Triad
 • Citadel Of the Raven
 • AnimeYoshi
 • DatteBayo fansubs (Naruto, Bleach & Pokemon)


 • (иако не знам дали имаат уште активни проекти, но сигурни се за наоѓање на нешто старо)
 • KickAssAnime
 • Anime4Ever
 • AnimeEmpire

 • 0 коментари: