Сајтови за симнување

Торент Тракери
 • AnimeSuki
 • BakaBT relocated BoxTorrents
 • Anirena trackers
 • Tokyo Toshokan
 • Nyaatorrents


 • Други сајтови • Fansub TV (download на аниме, апдејти и дискусии)
 • Anime-eden (download на манга и аниме) 
 • File Collection by hsbsitez (download на аниме)
 • Anime Download Links (download на аниме и манга, online читање на манга)
 • AnimeTake (download на аниме)
 • AnimeA (за директен download)
 • Realitylapse (за директен download)
 • AnimeGround (листа на сите анимеа и линкови за директен download)
 • MiniTheatre (листа на сите анимеа и линкови за директен download)
 • Torrentscan (пребарувач на торенти, доколку не успевате да најдете нешто на горните сајтови)
 • Nipponsei (тука ќе најдете многу линкови за саундтраци од анимеата
 • 0 коментари: