Читање на манга онлајн • Mangafox
 • 8Manga
 • MangaVolume
 • Baka-Tsuki (light & visual novels)
 • MangaDownload (+manga download)
 • StopTazmo (+manga+anime download)
 • MangaShare (+anime download)
 • AnimeA (+anime streaming)
 • MangaHelpers (scanlators & translators, ама има и доста манга за читање на многу јазици)


 • За жал нагло се затвараат сајтовите или им се ограничува прикажување на мангите заради купувањата на правата врз одредени манги на запад.

  0 коментари: