Омилени анимеа

Осврти и мислење за популарните и не-толку-популарните анимеа

Омилени манги

Осврти и мислење за популарните и не-толку-популарните манги

Топ листи

Годишни осврти на најдобрите манги и анимеа

Кратки анимации

Видео од кратки но слатки уживања

Музика во анимеата

Фантастичките почетни или завршни музички теми

05 јануари 2011

Under construction?
Пробав,
Едноставно
Не ми се допаѓа повеќе
Начинот на кој ги пишувам моите осврти.

Бљак.
ми стојат моментално 3 поста во драфт, и незнам дали некогаш ќе излезат.

Well, it's been fun, until now.